Nejlepší koktejl letošního léta

Slushies, sníh kužely, mražené margaritas a teď … „Frose“. Jo, „Frose“ (aka zmrazené růže víno) byl označen koktejl léta 2016 v New Yorku a tento trend je v čele protinožcům. Betonové podlahy jsou pevné, nekluzké a odolné proti vsakování olejů. „Je to takový pohodový pít,“ říká Kristian Klein, spolumajitel japonské restauraci, pan Miyagi. Dále jen „to“ eatery na Melbourne kaple sv zahajuje svou vlastní „Frose“, vyrobený z Domaine Chandon Pinot Noir Rosé (to má „jahody a creamlike chuť spektrum“) a zmrazené, drcený a slushed v restauraci vlastní Slurpee stylu stroji , Majitelé pan Miyagi Kristian Klein a Andy Restein otevíráme nový snack bar s názvem Yukie je. Obrázek: Janine Eastgate Majitelé pan Miyagi Kristian Klein a Andy Restein otevíráme nový snack bar s názvem Yukie je. Obrázek: Janine EastgateSource: News Corp Austrálie Bude sloužil u pana Miyagi a přilehlým barem, Yukie je snack bar. „The Frose se stalo ve Spojených státech přes léto a to pochází z baru v New Yorku,“ řekl Klein News Corp Austrálii. Frose má obrovský sociálních médií odvolání (čti: Instagram a snapchat) během New York léta – trend Klein předjímá bude následovat protinožcům. „Bude to obrovská na sociální média,“ řekl Klein. „Je to dost, je to divné barvy. Jako víno, růže je takový svařené víno. „Pokud jde o Instagram-able nápoje jít, pokud vypadají pěkně, když mám květinu na skle, mají tendenci být Instagrammed.“